Ryhmille annetaan tehtäväksi rakentaa ryhmälle annettavilla välineillä ja materiaaleilla ritsa. Ritsan rakenteen tulee mahdollistaa siirtäminen ampumapaikalta toiselle.

Samanaikaisena tehtävänä on maalata havuvanereihin annetuilla välineillä ja materiaaleilla neljä erilaista porsasta. Toiminta-alueella on malli porsaita mutta mielikuvitus on suotavaa. Porsaiden alalaitaan on rakennettava tuki, joka mahdollistaa porsaan pystyssä pysymisen.

Ryhmien tulee koota 7 kpl pahvilaatikoita. Pahvilaatikot ovat alustoja porsaille. Ryhmät rakentavat pahvilaatikoista ja porsaista maalialueen joka on n.15n päässä ampuma tasasta. Maalien tulee olla 3 m x 2 m alueella. Maalialueena on maalausalustana käytetty kevyt pressu. Ryhmät pisteyttävät porsaansa merkitsemällä pisteet maalilla porsaaseen. Pisteet ovat 10p, 15p, 20p ja 25p.

Rakennusaikaa on 45 minuuttia.

Ryhmät asettelevat porsaat pahvilaatikoiden päälle maalialueelle ja siirtävät ritsat ampuma tasalle niin voidaan aloitetaan ammunta kisa.

Jokaisella ryhmällä on käytössään 4 kpl red bird kumipalloja, joiden halkaisija on 12,5 cm. Jokainen ryhmä ampuu vähintään kerran muiden ryhmien maaleja. Ampumakierroksien määrän määrittää käytettävissä oleva aika.

Kun ammunta on päättynyt, lasketaan tuloskorteista tulokset ryhmille.

Kustannus kun osallistujia on 50 hlöä; 275 € + 35 euroa / hlö sis alv 10 %, materiaalit, ohjauksen jne…

Ohjelman henkilökustannus lasketaan ja tarjotaan tapauskohtaisesti, mikäli osallistujia on vähemmän tai enemmän kuin 50 henkilöä.

 

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous.

Tarjouksien peruutus, toimitus ja maksuehdot.