Yhteistyössä

Vierumäki Adventure 2016

Vierumäen monipuoliset maastot ja urheilulliset puitteet mahdollistavat unohtumattoman seikkailun sekä mieleenpainuvan ulkoiluelämyksen. Marski Challengesta tutut ratamestarit kutsuvat kaikki haastamaan itsensä uudessa seikkailukilpailussa. Tervetuloa!

Kilpailupäivämäärä

21.5.2016

Kestot

Kilpasarjat 4 - 6 h, kuntosarja 3 – 5 h

Lajit

Juoksu, pyöräily, melonta ja quest-tehtävä 

Sarjat

Kilpa M, kilpa N, kilpa SEKA ja kuntosarja

Kilpailukeskus

Vierumäen urheiluopiston tennispaviljonki ja sen lähiympäristö 

Osoitteella Kaskelantie 10 (19120 Heinola) löytää pysäköintialueelle. 

Majoitus

Vierumäki Adventuren edulliset majoitusvaihtoehdot löytyvät täältä 

Aikataulu

09:00    Materiaalinjako alkaa

10:15    Joukkueiden puhuttelu ja mahdolliset lisäohjeet

11:00    Lähtö (kaikki sarjat)

14:00    Kuntosarjan kärki maalissa

14:30 - 15:00    Kilpasarjojen kärki maalissa

18:00    Viimeiset maalissa

Kilpailunkulku

Kilpailu käydään joukkueina (2hlö). Ajanotto alkaa lähdöstä. Joukkueiden tulee edetä kilpailureitti läpi järjestäjän antaman reittikirjan ohjeiden mukaisesti. Joukkueet käyttävät koko matkan ajan suunnistus- tai maastokarttoja reitillä etenemiseen. Leimaaminen rasteilla tapahtuu elektronisella EMIT- leimausjärjestelmällä. Nopeimmin reitin edennyt joukkue voittaa. Kilpasarjojen voittajajoukkueiden tavoiteaika on noin 4h. Kuntosarjan voittajajoukkueen tavoiteaika on noin 3 h.

Sääntöjen rikkominen tai pakollisten varusteiden puuttuminen aiheuttaa joukkueelle aikasakon, joka tullaan lisäämään joukkueen loppuaikaan (katso säännöt).

Ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen alkaa 12.3.2016. Kilpailuun pääset ilmoittautumaan näillä sivuilla sähköisen lomakkeen kautta. Kaikkiin sarjoihin otetaan max. 50 joukkuetta.

Osallistumismaksut

Kilpailun osallistumismaksu on 120 e/joukkue 9.5.2016 mennessä. Tämän jälkeen osallistumismaksu on 160 e/joukkue 15.5.2016 mennessä. Maksu suoritetaan järjestäjän tilille FI65 1264 3000 1082 02, Nordea. Maksu määräytyy maksupäivän mukaan.

- Merkitse maksun saajaksi: Vierumäki Adventure 2016 

- Viestikenttään: joukkueen nimi ja sarja

- Joukkueen osallistuminen kilpailuun on vahvistettu vasta maksusuorituksen jälkeen  

Liikuntasetelien käyttö: Osallistumismaksun suorittamiseen voi myös käyttää Smartumin liikuntaseteleitä. Liikuntasetelien edut ovat henkilökohtaisia, joten esimerkiksi toinen joukkueen jäsenistä voi maksaa seteleillä ja toinen rahalla. Mikäli seteleitä käytetään osallistumismaksun suorittamiseen, ne tulee lähettää allekirjoitettuna järjestäjille viimeistään 15.5.2016 mennessä. Lähetysosoite: Multievent Oy, Paaranpolku 1, 12700 Loppi.

Maksu sisältää

- Laadukkaat kilpailumateriaalit (kartat, reittikirja ja muut mahdolliset ohjeet)

- GPS-seuranta

- Ajanotto ja tulospalvelu

- Melontakaluston

- Quest-tehtävä materiaaleineen

- Ruokailun kilpailun jälkeen

- Peseytymismahdollisuuden

- Järjestelyt

- Palkinnot kilpasarjojen parhaille ja arvontapalkinto kuntosarjalaisille

Vakuutukset

Kilpailijat kilpailevat omalla vastuulla/omilla vakuutuksilla.

Pukeutuminen ja peseytyminen:

Kilpailijoilla on ennen kilpailua käytössä urheiluhallin pukutilat ja kilpailun jälkeen uimahallin palvelut pukeutumista ja peseytymistä varten.

Pakolliset varusteet (joukkue):

2 x pyörä

2 x pyöräilykypärä

1 x kompassi

1 x reppu/vast. (GPS-laitetta varten minimissään) 

1 x EMIT leimauskortti*

1 x puhelin vedenpitävästi pakattu

1 x EA pakkaus (ensiside, urheiluteippi 5cm x 1m ja laastaria 2kpl)

1 x tussikynä (vedenpitävä)

 * Mahdollisuus vuokrata järjestäjältä (5€), kadonneen emit:n korvaus 80 €

 Suositeltavia varusteita:

Juomankantolaite/juomapulloja, juomapussi, vaihtovaatetta, pyörän karttateline, vararenkaita + pyörän korjausvälineet, lisäenergiaa ja kartan päällystys välineet

Melontakalusto

Melontakalustona on järjestäjien tarjoama "inkkarikanootti". Melonnan lähtöpaikalla on lisäksi järjestäjän tarjoamat pelastusliivit ja melat. Melonnassa saa käyttää omia pelastusliivejä ja meloja, jotka kilpailijoiden tulee itse toimittaa melonnan lähtöpaikalle. Melonnan lähtöpaikka selviää jaettavasta kilpailumateriaalista ja kilpailukeskuksesta sinne on matkaa alle 1 km. 

Peruutusedot

Joukkueet vastaavat sairaustapauksissa itse varamiesten/naisten hankinnasta. Osallistumismaksua ei palauteta kilpailijoiden toiminnan perusteella. Maksu voidaan palauttaa vain järjestäjän toiminnasta johtuvista syistä.

Muuta

- Alle 18-vuotiailla kilpailuun osallistuvilla tulee olla vanhempien kirjallinen suostumus. Kilpailusta tiedottaminen tapahtuu facebookissa ja näillä sivuilla.

- Järjestäjän kautta on vuokrattavissa maastopyöriä kypärineen. Vuokra 30 euroa / kpl

- Järjestäjällä on vuokralla myös 12 kpl karttatelineitä pyöriin. Teline vuokra 15€ / kpl

Järjestäjät

Tatu Pulkkinen ja Arttu Pulkkinen

Kysymykset ja tiedustelut

Ota yhteyttä 

Säännöt


Joukkueen jäsenten välinen etäisyys ei saa ylittää 50 m etenemisen aikana, ellei reittikirjassa toisin mainita. Joukkueen toisen jäsenen tulee leimata rasti ja toisen jäsenen on myös käytävä rastilla. Reitti tulee kiertää reittikirjassa määritellyllä tavalla ja rastit tulee leimata reittikirjan määrittämässä järjestyksessä. Elektroninen leimausjärjestelmä näyttää, jos rastit on leimattu väärässä järjestyksessä.

Kilpailijat hyväksyvät tapahtumassa otettavien kuvien ja videomateriaalin käyttämisen tapahtuman viestinnässä.

Ajanotto

Kilpailussa käytetään elektronista EMIT-leimauksen tarkistus- ja ajanottojärjestelmää. Järjestäjä ei vastaa, jos EMIT kortti ei toimi ja näin ollen tulos on virheellinen. Tämä koskee myös vuokrakortteja. Jokainen joukkue on itse vastuussa, että EMIT-kortti nollataan ennen lähtöä. Kilpailuaika alkaa lähdössä ja se päättyy joukkueen leimatessa maalileiman maaliviivalla. Joukkue joka jättää ensimmäisenä rastin väliin, ei voi nousta myöhemmin rastin väliin jättäneen edelle, vaikka loppuaika sakkojen jälkeen niin oikeuttaisikin.

Sakot

Jokaisesta leimaamatta jääneestä rastista saa 1 h aikasakon, aika lisätään joukkueen loppuaikaan. Lisäksi yli 30 minuutin ylitys maksimiaikaan aiheuttaa hylkäyksen. Mikäli joukkueelta puuttuu pakollinen varuste, joukkue saa 1 h sakkoa/varuste.

Melontakalusto

Osallistumismaksu sisältää "inkkarikanootin",  2 x pelastusliivi ja 2 x mela. Joukkue voi käyttää omia pelastusliivejä  ja meloja.

Vakuutus ja vastuu

Kilpailijoita ei ole vakuutettu järjestäjien toimesta, vaan kilpailija vastaa omasta vakuutusturvastaan. Kilpailijat kilpailevat omalla vastuullaan.